VI BEHÖVER FÖRSTÄRKNING!

 • Stacks Image 2680

  Caption Text

  http://www.clavius.se/page164/page213/index.html
 • Stacks Image 2681

  Caption Text

  http://www.clavius.se/page164/page213/index.html
 • Stacks Image 2682

  Caption Text

  http://www.clavius.se/page164/page213/index.html
 • Stacks Image 2687

  Caption Text

  http://www.clavius.se/page164/page213/index.html
 • Stacks Image 2694

  Caption Text

  http://www.clavius.se/page164/page213/index.html
 • Stacks Image 2695

  Caption Text

  http://www.clavius.se/page164/page213/index.html
 • Stacks Image 2696

  Caption Text

  http://www.clavius.se/page164/page213/index.html
 • Stacks Image 2697

  Caption Text

  http://www.clavius.se/page164/page213/index.html
 • Stacks Image 2698

  Caption Text

  http://www.clavius.se/page164/page213/index.html
 • Stacks Image 2705

  Caption Text

  http://www.clavius.se/page164/page213/index.html
Clavius befinner sig i en mycket expansiv period och vi nu letar efter nya skickliga medarbetare som kan hjälpa oss att bli ännu bättre i vår verksamhet!

Clavius har sina företagsrötter i film- & biografbranschen, men har sedan flera år också utfört olika eventuppdrag åt teatrar, företag och privatpersoner! Vår främsta uppgift har varit att dekorera VIP- och publikentréer vid olika galapremiärföreställningar, men också skapa miljöförändringar i olika fest- & eventlokaler. Vi har också levererat mäss- och utställningsmontrar samt arbetat med inredningar på kontor och offentliga platser. Premiäruppdragen omfattas såväl av scenografisk specialdekor, galamattor & galastolpar som ljus & ljud, tält och fotopressväggar m.m. Utöver sedvanlig dekor och teknik kan vi också erbjuda tjänster kring t.ex. videodokumentation, pyroeffekter och statistuppträdanden. Vår andra halva av företaget arbetar med reklamproduktion - från originalarbete och produktion till konfektioneringar och monteringar på plats. Vi är unika i branschen för att vi dels levererar hela arbetskedjan och kan ansvara för komplett leverans, dels utmärker oss med kreativa idéer och lösningar som spänner över många vitt skilda arbetsområden och produkter. Du kan läsa mer om vad vi arbetar med på DENNA sida och HÄR kan du se exempel på vilka som är våra kunder!

Är du intresserad av att arbeta med oss och bli en del av vårt härliga team så kontakta oss främst per mail:

personal@clavius.se


Här nedan följer aktuella rekryteringar och personalbehov under hösten 2017:

EVENTMONTÖRER

Vi behöver nu förstärka vår bemanning med eventmontörer som kan hjälpa oss med leveranser och monteringar under olika kunduppdrag inom nöjes- & företagsvärlden! Vi söker även extra monteringspersonal för senare fast anställning under 2018.

Som fast anställd montör (tjänsterna vi utlyser är på 60% respektive 100% -
mestadels under normal kontorstid mellan kl. 9-17, men extraarbete förekommer såväl kvällstid och helger i olika omfattning) arbetar du med montering av reklamytor på biograf, chaufförsuppdrag med transport av rekvisita och annat eventmaterial, inköp av varor, tillverkning av enklare hantverksmaterial, foliering av dekor, ansvar för lager och ateljé samt de bilar som används i tjänsten. Du kommer att arbeta nära både kund och andra leverantörer, varför social kompetens också är en viktig del av din personlighet! Du är man eller kvinna ca. ca. 18-45 år och bosatt i Stockholmstrakten. Egen bil är inget krav.

Du skall tidigare ha arbetat med någon form av montage och hantverk (gärna med erfarenhet från litet företag) och vara mycket praktiskt lagd och lösningsorienterad. Du bör verkligen gilla att ha ’många bollar i luften’ och samtidigt ha koll och ordning (vi är ett 'litet företag med stor verksamhet', så ofta är det mycket att hålla reda på). Noggrannhet och estetisk känsla är viktigt liksom effektivt arbetssätt! Du skall ha körkort (B-behörighet räcker, men t.ex. förarbevis för lift är också ett plus även om det behovet förekommer mycket sällan). Du arbetar mestadels självständigt och måste kunna ta stort eget ansvar, men också ha lätt för att ’ta folk’ och kunna arbeta i olika former av team-uppsättningar. Du är positivt lösningsorienterad och har lätt för att kommunicera samt har förståelse för både kortsiktigt och långsiktigt arbetssätt. Du arbetar i den dagliga praktiska verksamheten tillsammans med projektledare och koordinator samt ibland också med grafiker och företagsledare. Vi arbetar i mac-miljö och viss datorvana är givetvis ett plus då vi bl.a. hanterar skyltlistor och materialordrar som direkt rör de praktiska arbetsuppgifterna. Vi dokumenterar också allt vi gör varför grundläggande fotokunskaper är ett stort plus!

Som extramontör är du kvinna eller man, ca. 18-45 år, bra på att ta självständigt ansvar men också kunna arbeta i olika team. Du kan vara egen företagare eller arbeta under timanställning; kanske du är studerande eller deltidsarbetande och vill ha ett bra extraknäck! Du är händig/praktisk, kreativ, estetisk, ordningsam, social, lösningsorienterad. Du bör kunna ställa upp på kort varsel och bör tåla viss stress och vara bekväm med att arbeta under kvällar & helger. Du måste ha B-körkort och vara van att köra bil i Stockholmstrafiken. Intresse för nöje, teater, film och fest är bara ett plus!

Vi önskar anställa så snart efter 11/8 som det går, men allra senast under början av september. Önskemålet är att den som börjar hos oss kan gå parallellt med nuvarande montörer för att få en så optimal introduktion och start på tjänsten som möjligt.

Känner du att du är vår nya montör och är intresserad av att bli en del av vårt framgångsrika team så kontakta oss snarast per mail:

personal@clavius.se

Kontakta oss givetvis också om du vill ha mer information och underlag om tjänsten och har frågor kring rekryteringen!