TV-serie

VÄRLDENS MINSTA BIOGRAF ÄR PÅ PLATS!


image minstabion

Under fem dagar mellan 12-17 september kommer tv-kanalen TNT vara värd för världens minsta biograf i Kungsträdgården och där premiärvisas säsongsstarten av serien ''The Last Ship''. Clavius har varit med och inrett och dekorerat biografen, som bara är 13 kvm stor och rymmer totalt 2 biograffåtöljer. Platserna är gratis men bokas i förväg. Popcorn ingår i biljettpriset! Clavius håller nu tummarna för att det blir ett rekord som håller för Guiness Rekordbok… Fler bilder från biografen finns HÄR!

TV-HÖSTEN PÅ 3:AN


image tv3press

När TV3 presenterade höstens tv-tablå på Scandic Continental var Clavius med och skapade passande miljöer i intervjurummen. Kändisar från när och fjärran var på plats och presenterade sina program. Hollywoodfruar, Karlson, Hjälp - vad ska jag ha på mig, Skolan och Den största dagen var några av de program som presenterades. Vi ser fram emot en spännande säsong på TV3 och tackar Wonderland för uppdraget. Fler bilder från presseventet finns HÄR!

GAMES OF THRONES - SÄSONG 6


image gamesofthrones6

En efterlängtad händelse för alla fans av Game of Thrones - premiärvisning inför säsong sex skedde på biografen Grand. Kön slingrade sig ända till Stureplan när fansen kom för att se och synas, en del i fantastiska kläder från serien. Vi fick glädjen att hjälpa till med premiären och skapade en stilig miljö i grått, svart och guld. Har du ännu inte upptäckt Game of Thrones så läs mer på www.hbonordic.com